Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Met Smart Network Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ulei motor Metabond Eco
156 lei
Brand
Metabond
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Metabond Eco este cel mai modern innobilator de suprafete metalice cu nano tehnologie, fara cenusa pentru motoarele autoturismelor si autoutilitarelor usoare, cu efect exceptional de reducerea frecarii si de imbunatatirea lubrifierii. Este recomandat pentru motoare noi, folosite si uzate, pe benzina, motorina si gaz, inclusiv pentru motoare dotate cu catalizator si/sau filtru de particule, adaugat la uleiul prescris de producator.

Efectul principal al Metabond-ului este innobilarea, tratarea chimica a suprafetelor metalice, oferind conditii ideale pentru pelicula de ulei, reducand astfel uzura motorului si costurile de intretinere. Metabond  Eco datorita faptului ca are in continut cel mai modern innobilator de suprafete metalice fara cenusa, impreuna cu policeramica de marime nano si ingredienti speciali pentru lubrifiere, creste semnificativ durata de viata a motoarelor si reduce pierderile din frecare cu 60%.

Innobilarea de suprafata metalica si nano-ceramica rezolva si problemele neetanseitatii. Acest lucru va reduce in mod semnificativ emisiile nocive si consumul de ulei. Datorita folosirii nanotehnologiei  Metabond ECO poate fi folosit si la filtre super fine.

Metabond ECO creaza conditii ideale pentru lubrifianti chiar si sub sarcini extreme. Acest lucru faciliteaza functionarea interna a motorului si miscarea partilor componente, avand ca rezultat cresterea semnificativa a puterii motorului si / sau economie de combustibil

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura